چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طعم و مزه Nashoba به نگراني‌هاي خاص تبديل شد.

۱۶ بازديد
طعم و مزه Nashoba به نگراني‌هاي خاص تبديل شد.

GROTON ميكسر آشپزي سالانه در مورد نگراني هاي مربوط به تاج ويروس تنظيم شده است. اتاق بازرگاني دره نشوبا بعد از ظهر سه شنبه اعلام كرد كه رويداد طعم نشوبا كه ابتدا در 24 مارس در آكادمي لارنس برنامه ريزي شده بود ، به 16 ژوئن موكول شده است. اين اعلاميه اندكي پس از دولت اعلام شد. چارلي بيكر روز سه شنبه ، همان روز كه تعداد كل موارد مثبت COVID-19 به 92 رسيده است ، وضعيت اضطراري اعلام كرد. با توجه به شرايط موجود, مطابق با ساير مؤسسات آموزشي منطقه و در درجه اول براي امنيت جامعه ما و جامعه اطراف, ما تصميم مشتركي را با اتاق بازرگاني دره نشوبا براي به تعويق انداختن اين رويداد گرفتيم, جان بيشاپ, مدير ارتباطات مدرسه, در بيانيه اي گفت. مليسا فترهاف ، رئيس جمهور و مديرعامل اتاق ، تصميم مشترك بين اتاق و آكادمي لارنس را روز سه شنبه تأييد كرد كه از نگراني شركت كنندگان نگران انقباض ويروس ناشي شد. فترهاف گفت كه اتاق و مدرسه هيچ نگراني از موارد احتمالي در منطقه گروتون نشنيده اند. او روز سه شنبه گفت ، ما امروز به تصميم رسيديم. ما ديروز نمايشگاه شغلي داشتيم و برخي از فروشندگان به دليل سياست شركت نمي توانند بيايند. پيش بيني مي شد امسال طعم نشوبا ميزبان بيش از 40 فروشنده براي شركت كنندگان باشد تا از غذاهاي مختلف از جمله آشپزخانه كارين در آير ، بيلي بار گريل در تاونزند و گريل بار بزرگ آشپزخانه جاده اي صدف در ليتلتون استفاده كنند.

منبع
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.