چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

كارشناسان مي گويند كه جلبك هاي سمي در درياچه اري شكوفا مي شوند

۱۲ بازديد
كارشناسان مي گويند كه جلبك هاي سمي در درياچه اري شكوفا مي شوند

خطا در ترجمه؛ لطفاً مجدداً تلاش كنيد.

لومس. شكوفه ها در سطح آب رخ مي دهد در حالي كه ورودي ها در نزديكي كف درياچه قرار دارند. وي گفت ، در تولدو فاصله بين محل بالاترين غلظت شكوفه ها و ميزان مصرف آب 20 تا 25 فوت بود. وي توضيح داد كه اين فاصله معمولاً براي رقيق كردن سم به سطحي كه در ايجاد مشاوره بهداشتي ناكام هستند كافي است.Fahnenstiel گفت: "اتفاقي رخ داده است يا چيز غيرمعمول ، براي ورود آن به آب.". آنچه دقيقاً اتفاق افتاده است موضوع بررسي دولت خواهد بود. صرف نظر از, افزودن كربن فعال به آب بايد مسئله آب آشاميدني را حل كند. اما ممكن است اين يك درمان ماندگار نباشد, طبق گفته روتر, چه كسي گفت "بسيار محتمل است" كه بادها دوباره مي توانند شكوفه جلبك را در بالاي ورودي هاي آب در تولدو منفجر كنند. "من فكر مي كنم همچنين بسيار محتمل است كه در جاهاي ديگر در امتداد ساحل اتفاق بيفتد.به گفته Fahnenstiel ، به گفته Fahnenstiel ، شكوفه هاي جلبك كشاورزي ، صدف و آب و هوا در حال افزايش حجم و فركانس در درياچه غربي اري هستند. اول افزايش فسفر مغذي كه از مزارع به ويژه در حوضه رودخانه موميه به درياچه مي رود. فسفر جلبك ها را تغذيه مي كند. هرچه فسفر بيشتر باشد ، شكوفه ها نيز بيشتر مي شوند. مقدار فسفر كه به درياچه مي رود ، از اواسط دهه 1990 هر سال افزايش يافته است. محققان مي گويند علاوه بر كودهاي شيميايي و كود دامي در مزارع كه در درياچه شستشو مي شوند ، تصفيه خانه هاي فاضلاب ، مخازن سپتيك نشتي و زهكشي هاي طوفان به مشكل فسفر كمك مي كنند. ما فقط مي توانيم سوئيچ را بچرخانيم و آن را تعمير كنيم ، زيرا هنوز دلايل دقيق مشخص نشده است. افزايش صدف هاي تهاجمي گورخر و كوگا دومين عامل اصلي افزايش شكوفه هاي مضر جلبك است. Fahnenstiel توضيح داد ، در حالي كه شكوفه ها چيز جديدي براي درياچه نيستند ، همه آنها پنج تا هفت سال گذشته ميكروسيست بوده اند. دليل اين است كه صدف ها جلبك هاي ديگر را مي خورند ، اما فيلتر مي شوند

اوگفت:"خطپاييندرياچهايريازامروزهماندرياچهايريدردهه60و70استكهدردهه60و70ميلاديزمانيكهشكوفهmusselsومشكلاتداشتيم,چنينبهنظرمي‌رسدكهتغييرآب و هواشكوفامي‌شود.فراوانيوشدتطوفان‌هاو پساز آن دوره‌هايآرامآرامدردهه‌هاياخيرافزايش‌يافتهاست.اينشرايطهواشناسييكچيدمانعاليبرايرشدشكوفه دادناست.طوفان‌هاphosphorousبيشتريرا دردرياچهمي‌شويند.آن‌هاهمچنينستونآبيراهم تركيبمي‌كنند كهجلبكدرياييرا معلق مي‌كندكهدررسوباتكفزمين ساكن هستند.سپس,هنگاميكهآبآراماست,جلبك‌هادرسطحآبشناورهستندوبزرگمي‌شوند.اوافزود:"ماواقعانمي‌توانيمتغييرآب و هواراكنترلكنيموماواقعانمي‌توانيمصدف‌هاراكنترلكنيم ,آن‌هاقبلاآنجاهستند.طبقگفتهجوCornely,سخنگويادارهكشاورزياوهايو,كشاورزانازنيازبهكنترلفسفرآگاههستند,امامي‌گويندزمانمي‌برد.كشاورزانمنطقهدردهه1980بهمنظورمحدود كردنفرسايشخاك,كهدرآنزمانيكنگرانيعمدهبود,بهاستراتژي‌هايزيركشت استفادهكردند.اوبهNBCNews.Toدرموردمسالهجديدگفت:"درحال حاضرمادربازهزماني2014هستيمودرحاليادگيرياينهستيمكهاينتغييراتممكناستدرافزايشروانابمواد مغذيكودنقشداشتهباشند".Cornelyگفتكه بسيارياز كشاورزاندرحالسرمايه‌گذاريدرفن‌آوريجديدبرنامهكود شيمياييهستندكهمواد غذاييبيشتريرا درمزرعهنگه مي‌داردوبهقانونمديريتمواد مغذيكهبرايحفظمواد مغذيدرمحلطراحي شده‌استپايبندهستند.ويخاطرنشان كرد:"مانمي‌توانيمفقطيكسوئيچروشن كنيموآنراثابتكنيم ,چوندلايلدقيقهنوزمشخصنشدهاند.مافكرمي‌كنيمكهروش‌هايكشاورزيبخشيازآنهستند.

آب و هواي شديد بخش ديگري است. مي‌دانيد، شما a gully را دريافت خواهيد كرد كه تاثير متفاوتي روي مواد غذايي خواهد داشت تا زماني كه باران‌هاي سبك استاندارد را كه ما در ۳۰ يا ۴۰ سال گذشته به آن عادت داشتيم به دست آوريد. بنابراين، آن هم بخشي از آن است."


منبع
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.