پنجشنبه ۲۷ شهریور ۰۴

اقيانوس Acidic براي رستوران "كرب هاوس" (كلبه خرچنگ)و شيلات آلاسكا: مطالعه

۲۴ بازديد
اقيانوس Acidic براي رستوران

براساس تحقيقات جديد ، اين خرچنگ پادشاه آلاسكا در سفره شام مي تواند در صورت اسيدي شدن آب اقيانوس با سرعت بالايي فعلي ، قيمت بسيار بيشتري كسب كند. اين مطالعه در ژورنال آنلاين Progress in Oceanography (چكيده در اينجا) مي گويد اسيدي شدن اقيانوس - كه گمان مي رود ناشي از جذب آب دريا از دي اكسيد كربن است كه توسط نيروگاه ها ، وسايل نقليه و منابع ديگر آزاد شده است - مي تواند براي خرچنگ هاي پادشاه قرمز و ساير صدف ها سخت تر شود. پوسته ها را بسازيد. اين گزارش مي گويد ، اين مي تواند براي ماهيگيري آلاسكا و جوامع كوچك وابسته به آنها مشكل ايجاد كند. آبهاي ساحلي با عرض جغرافيايي آلاسكا آسيب پذير به نظر مي رسند زيرا آب سرد مي تواند دي اكسيد كربن بيشتري را جذب كند و الگوهاي گردش خون آب عميق اقيانوس اسيدي تر را به ارمغان مي آورد. سطح. جرمي ماتيس ، اقيانوس شناس NOAA ، يكي از نويسندگان اصلي اين مطالعه گفت كه هنوز تأثيرات مستقيمي نشان داده نشده است ، اما اقيانوس ها 30 درصد اسيدي تر از آنچه در آغاز انقلاب صنعتي بودند ، بودند و تغيير بين اكنون و پايان قرن مي تواند باشد. 300 درصد بيشتر از آن است. دانشمندان هشدار مي دهند كه با افزايش CO2April 6 ، 201403 EEP4 تأثير مي گذارد


منبع
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.